Nyheder da


Nyheder

I denne bekymrende corona tid, hvor en del er mere eller mindre lukket ned, også på hunde området, ja så har der været noget mere stille her, men til gengæld er det blevet til mange flere ture  med Esmé & Metallica , noget de i den grad nyder og vi ligeså . 


Hvalpene fra Esmé sidste kuld, har det alle godt , de er nu 1 1/2 år. 10 stk kom der, alle med standard ridge , ingen DS eller k.h.og alle med korrekt bid. Lidt længere nede på denne side, er der billeder af nogle af hvalpene, flere billeder vil komme på senere.

Esmé har givet os 2 dejlige kuld hvalpe og hun skal ikke havde flere, da vi syntes det må være nok for en tæve. 
Metallica vil blive mor til det næste Copper Queen kuld, som forventes i foråret 2021 .

 

                                   Metallica  

En dejlig Copper Queen dreng  .

Copper Queen´s Caxo Aganju , fik exellent med ck og reserve cert, på sin første udstilling i junior klassen i år ( 2020) .Stort tillykke til Aganju´s ejer. 

 Copper Queen´s Savannah 1 år , på besøg .

              Ja kedeligt er det aldrig med de to, mor Esmé og hendes datter Metallica :) 

Dejlig dag sammen  Esmé, Metallica, Coper (2 år)og Garou ( 10 mdr) og deres familier . Coper er Metallica ´s helbror og Garou er fra Esmé sidste kuld .

                                                               Synkron 

                       Bror og søster tog lige en lille gå tur sammen og åbenbart fuldstændigt synkron :) 

Copper Queen´s Caxo Aganju blev bedste baby med hæders pris i Sverige. Tillykke til Aganju´s ejere, Nanna & Rikard .

Her tager den lille fyr sig lige en pause :) 

Her under billeder af  nogle af Metallica´s hel søskende ,der vil komme flere på senere

Tak til deres familier for de dejlige billeder .

Og her har vi skønne " Hugo" som han bliver kaldt. Han har flere vigtige opgaver , passe kanin og ikke mindst passe godt på husets datter , som han følger overalt hvor det er muligt  :)  

Copper Queen´s Dee Emma. Hun løber L.C. noget som hendes ejere fortæller  Emma elsker . Vi er så heldige at Emma af og til kommer på besøg og så har mor og de to søstre en fest  og den er ikke kedelig :) 

Copper Queen´s Marley  er en smuk R.R. med et dejligt sind . Marley bor ved en meget aktiv familie, som gør mange ting med ham, surfer, lydighed, nose work o.s.v. og fortæller han er nem at arbejdet med .

På udst. i Billund, den 1 sep 2019, fik Metallica Exellent  og en flot kritik. Dommer var Denise Flaim, USA, Tillykke til alle .

                  Copper Queen´s  Sarabi 9 uger gl. fra Esmé sidste kuld 

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Coper er en smuk brunnæset  R.R. og har et aktiv liv ved sin familie, hvor han bl.a løber LC og går spor. Han nyder at komme på besøg her og lege med sin mor og søster .