Nyheder da


Nyheder

 I denne corona tid, hvor der er så mange bekymringer og alt mere eller mindre lukket helt ned, ja så gælder det selvfølgelig også på hunde området, hvor trænings pladser , udstillinger o.s.v.  også er lukket ned.  Heldigvis er der  stadig adgang til naturen og det er noget som vi er mange der benytter sig af.  Metallica & Esmé nyder der er flere gå ture og mere tid til dem .Hvalpene fra Esmé sidste kuld, har det alle godt , de er nu 8 mdr. 10 stk kom der, alle med standard ridge , ingen DS eller k.h.og alle med korrekt bid. Lidt længere nede på denne side, er der billeder af nogle af hvalpene, flere billeder vil komme på senere.

Esmé har givet os 2 dejlige kuld hvalpe hvalpe og hun skal ikke havde flere, da vi syntes det må være nok for en tæve. 


Metallica vil blive mor til det næste Copper Queen kuld, som vil blive hendes første , mere derom vil flg. når tiden nærmere sig derfor.  


                                               Vil ønske jer alle et godt forår .


 

                                              En varm solstråle og en lille lur, det er altid godt .

              Ja kedeligt er det aldrig med de to, mor Esmé og hendes datter Metallica :) 

Her over nogle af hvalpene fra sidste kuld, der mødtes og  havde en skøn dag sammen. Der blev leget og trænet . Tak til alle for nogle hyggelige timer.

                                                               Synkron 


                         Bror og søster tog lige en lille gå tur sammen og åbenbart fuldstændigt synkron :) 

Copper Queen´s Caxo Aganju blev bedste baby med hæders pris i Sverige. Tillykke til Aganju´s ejere, Nanna & Rikard .

Her tager den lille fyr sig lige en pause :) 

Her under billeder af  nogle af Metallica´s hel søskende ,der vil komme flere på senere

Tak til deres familier for de dejlige billeder .

Coper er en smuk brunnæset  R.R. og har et aktiv liv ved sin familie, hvor han bl.a løber LC og går spor. Han nyder at komme på besøg her og lege med sin mor og søster . 

Og her har vi skønne " Hugo" som han bliver kaldt. Han har flere vigtige opgaver , passe kanin og ikke mindst passe godt på husets datter , som han følger overalt hvor det er muligt  :)  

Copper Queen´s Dee Emma. Hun løber L.C. noget som hendes ejere fortæller  Emma elsker . Vi er så heldige at Emma af og til kommer på besøg og så har mor og de to søstre en fest  og den er ikke kedelig :) 

Copper Queen´s Marley  er en smuk R.R. med et dejligt sind . Marley bor ved en meget aktiv familie, som gør mange ting med ham, surfer, lydighed, nose work o.s.v. og fortæller han er nem at arbejdet med 

"Copper Queen´s K. Ozzy  bor i USA og er ejet af en opdrætter og dommer af racen ." Ozzy" klarer sig godt derover , både i barn hunt, agillity , udstillinger o.s.v. 

På R.R. klubbens jule udstilling den 30 nov. 2019, blev Copper Queen´s Caxo Aganju , bedste baby han. Stort tillykke til hans ejere Nanna & Rikard .

Alle hvalpene er nu ved deres nye familier, heldigvis ser og høre vi fra dem alle og det går dem godt . Esmé og Metallica er der ,igen, mere tid til og de nyder det i fulde drag. Vinteren nærmere sig og planer for det kommende nye år, er så småt i gang. Kommende juletræf for alle hvalpene og deres familier ,det bliver hyggeligt at gense  både de små og store . Tak for i er så mange der bakker op der om. 

På udst. i Billund, den 1 sep 2019, fik Metallica Exellent  og en flot kritik. Dommer var Denise Flaim, USA, Tillykke til alle .

                  Copper Queen´s  Sarabi 9 uger gl. fra Esmé sidste kuld 

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .