Nyheder da


Nyheder

Nu er der altså ingen grund til at række tunge længere Metallica, for din udkårne er en fantastiks skøn Rhodesian Ridgeback . Billeder vil flg snart samt info . Længere nede på denne side, kan i se nogle af Metallica´s helsøskende .

Metallica passer de små , mens deres mor tager et hvil.

Her under nogle billeder af Metallica´s hel søskende ,der vil komme flere på senere. Tak til alle deres ejere for de dejlige billeder .

Og her har vi skønne " Hugo" som han bliver kaldt. Han har flere vigtige opgaver , passe huset kanin og ikke mindst passe godt på husets datters , som han følger overalt hvor det er muligt  :)  

Copper Dee Emma. Hun løber L.C. noget som hendes ejere fortæller  Emma elsker . Vi er så heldige at Emma af og til kommer på besøg og så har alle mor og de to søstre en fest  og den er ikke kedelig :) 

Copper Queen´s Marley . Hans ejere  fortæller, at Marley er nem at arbejdet med , mere derom vil flg. :) 

"Copper Queen´s K. Ozzy  bor i USA og er ejet af en opdrætter og dommer af racen ." Ozzy" klarer sig godt derover , både i barn hunt, agillity , udstillinger o.s.v. 

På R.R. klubbens jule udstilling den 30 nov. 2019, blev Copper Queen´s Caxo Aganju , bedste baby han. Stort tillykke til hans ejere Nanna & Rikard .

                   Sen vinter eftermiddag , på vej hjem i varmen 

Alle hvalpene er nu ved deres nye familier, heldigvis ser og høre vi fra dem alle og det går dem godt . Esmé og Metallica er der ,igen, mere tid til og de nyder det i fulde drag. Vinteren nærmere sig og planer for det kommende nye år, er så småt i gang. Kommende juletræf for alle hvalpene og deres familier ,det bliver hyggeligt at gense  både de små og store . Tak for i er så mange der bakker op der om. 

På udst. i Billund, den 1 sep 2019, fik Metallica Exellent  og en flot kritik. Dommer var Denise Flaim, USA, Tillykke til alle .

                  Copper Queen´s  Sarabi 9 uger gl. fra Esmé sidste kuld 

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Esmé  blev udstillet i  Fredercia 13 feb. 2016 og fik :  Exellent med CK . Har desværre ingen billeder fra selve ringen, "kun" dette "opvarmings billedet :) Tak til min datter for at handlet Esmé.


         

             Det er" hårdt" at være til træning:)