Nyheder da


Nyheder

                                      Copper Queen´s Dee Emma

                       

                              Tak til Lars E. for det dejlige billedet af smukke Emma .

Foråret er her, den bedste tid på året og alle her nyder det i fulde drag. Metallica har været på sin første udstilling,hvor det blev til et flot excellent og en god kritik. Metallica så ud til at nyde det, så det bliver nok til nogle flere udstillinger i år.  Esmé venter vi på  kommer i løbetid , så der forhåbetligt bliver endnu mere liv og glade dage her, når sommeren er over os. Dejligt er det også, at vi stadig ser alle " hvalpene" og deres familier og dem der ikke bor her i landet, er søde til at sende billeder og fortælle hvordan det går hos dem. Da siderne her ikke bliver opdateret  så ofte, så kontakt mig endelig, hvis i gerne vil høre mere om, hvad der sker her . Nyd foråret og måske vi ses  .

Hvor løber tiden hurtigt ,tiden med hvalpene , har bare gået alt for stærkt. Vejr mæssigt var det noget op af bakke, med alt den sne og hårde frost, der var i feb/marts, men de små har klaret det godt. Nu er de alle ude i deres nye hjem og alt er gået godt der med, 2 rejste udenlands, resten er her hjemme i DK incl . Metallica  som skal blive her .,( billedet af hende her over, er fra  maj 2018, hvor hun knap er 5 mdr. mdr.), så der er liv i huset og det nyder vi alle incl hendes mor, gl tante Honey og kattene, dvs de sidste måske knap så meget :) 


Vi forventer ikke hvalpe før  i 2019, nu skal tiden bl.a  gå med  at følge dette kuld og bare nyde dem alle her hjemme .


         Esmé 9 uger efter sit hvalpe kuld på 7

    Vi har fået hvalpe , alle har nye hjem der venter på dem.


Så skete det, Esmé fødte natten til søndag, den 7 januar 2018, et dejligt kuld hvalpe , alt gik nemt og hurtigt. Alle stor trives og  Esmé er en super mor . På billedet er de 1½ døgn gl .

 

                                     

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Efter veloverstået barsel, er det vist tiden , at komme i god form igen :)


                                                    Ingen løver at jage her, men måske der skal forsøges med ænderne:)

Zola og  hendes mor , den sidste uge, før Zola skulle hjem til sin nye Familie.

 

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

                       

                     Esmé sammen med sin bedste ven

                                    

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Esmé  blev udstillet i  Fredercia 13 feb. 2016 og fik :  Exellent med CK . Har desværre ingen billeder fra selve ringen, "kun" dette "opvarmings billedet :) Tak til min datter for at handlet Esmé.


         

             Det er" hårdt" at være til træning:)