Nyheder da

 

Nyheder

Copper Queen´s Dee Emma

Tak til Lars E. for det dejlige billedet af smukke Emma .

Efteråret er over os, snart er det vinter. Sommeren og efteråret er gået med at nyde det gode vejr, noget vores Rhodesian Ridgeback rigtigt har nydt. Desværre måtte vi sige farvel til lille Honey, hun var den nemmeste lille hund , Esmé gode ven og så tålmodigt med alle hvalpene, hun er meget savnet. I september havde vi hvalpetræf, det var dejligt at se de " små" igen og hvor godt de trives i deres nye familier. Det var en dejlig dag og vi glæder os allerede til næste gang vi skal ses . Her over lidt billederne , fra tiden der er gået siden sidst.

Hvor løber tiden hurtigt ,tiden med hvalpene , har bare gået alt for stærkt. Vejr mæssigt var det noget op af bakke, med alt den sne og hårde frost, der var i feb/marts, men de små har klaret det godt. Nu er de alle ude i deres nye hjem og alt er gået godt der med, 2 rejste udenlands, resten er her hjemme i DK incl . Metallica som skal blive her .,( billedet af hende her over, er fra maj 2018, hvor hun knap er 5 mdr. mdr.), så der er liv i huset og det nyder vi alle incl hendes mor, gl tante Honey og kattene, dvs de sidste måske knap så meget :)

 

Vi forventer ikke hvalpe før i 2019, nu skal tiden bl.a gå med at følge dette kuld og bare nyde dem alle her hjemme .

 

Esmé 9 uger efter sit hvalpe kuld på 7

Vi har fået hvalpe , alle har nye hjem der venter på dem.

 

Så skete det, Esmé fødte natten til søndag, den 7 januar , et dejligt kuld hvalpe , alt gik nemt og hurtigt. Alle stor trives og Esmé er en super mor . På billedet er de 1½ døgn gl .

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)

 

Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :) Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Efter veloverstået barsel, er det vist tiden , at komme i god form igen :)

 

Ingen løver at jage her, men måske der skal forsøges med ænderne:)

Zola og hendes mor , den sidste uge, før Zola skulle hjem til sin nye Familie.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Esmé sammen med sin bedste ven

Udstilling 11 & 12 juni 2016 , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Esmé blev udstillet i Fredercia 13 feb. 2016 og fik : Exellent med CK . Har desværre ingen billeder fra selve ringen, "kun" dette "opvarmings billedet :) Tak til min datter for at handlet Esmé.

 

Det er" hårdt" at være til træning:)