Nyheder da


Nyheder

Alle hvalpene er nu ved deres nye familier, heldigvis ser og høre vi fra dem alle og det går dem godt . Esmé og Metallica er der ,igen, mere tid til og de nyder det i fulde drag. Vinteren nærmere sig og planer for det kommende nye år, er så småt i gang. Kommende juletræf for alle hvalpene og deres familier ,det bliver hyggeligt at gense  både de små og store . Tak for i er så mange der bakker op der om. 

                              Sarabi 9 uger gl.

Efterårs hygge med hvalpene , deres dejlige mor og " storesøster" Metallica 

                        Dejlig lille R.R. pige, 4 uger gl.

                            


14 august 2019 , fik  vi et dejligt kuld hvalpe, 6 tæver og 4 hanner 


Efter Dee Esmé Munya Bawean´s Hope & VDH. CH. Haiba Kaisoon Eos  ( mere om Esmé se under vores R.R. ) Billedet her under er Eos, som er far til kuldet, her kan i også læse lidt mere om ham. I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os , hvis i gerne vil vide mere eller blot ønsker en snak om racen .

Alle hvalpene har standard ridge og korrekt bid , ingen ds eller knækhaler  fundet. 


                


                               Pictures by Karin Van Klaveren

  Eos :


-Deutscher Champion VDH                   
- Bundesjugendsieger 2015
- Crufts 2016 „ very highly commended“
- Lund, Sweden RR World Congress 2017 CK
- Candidate Int. Champion

Fuldtandet korrekt bid
DM N/N, JME frei
HD, ED, OCD frei
LüW & Spondylose frei
Dilute reinerbig
Hämophilie reinerbig
DNA Profil
Herzultraschall mit Farbdoppler ohne Befund
ZZP DZRR ( komplett A)
ZZP RRCD 100 ++


Højde : 68.5

Vægt :  43 kg 
                                      Copper Queen´s Dee Emma

                       

                              Tak til Lars E. for det dejlige billedet af smukke Emma .

De to søstre, Emma og Metallica , holder lige deres egen lille vand party :)  

Sommeren er her, en dejlig tid og alle her nyder det i fulde drag. Metallica har været på sine første udstilling og det gik meget godt, Metallica så ud til at nyde det, så det bliver nok til nogle flere udstillinger i år. Esmé er blevet parret med skønne Eos, så der bliver forhåbetligt endnu mere liv og glade dage her, i august . Dejligt er det også, at vi stadig ser alle " hvalpene" og deres familier og dem der ikke bor her i landet, er søde til at sende billeder og fortælle hvordan det går hos dem. Da siderne her ikke bliver opdateret  så ofte, så kontakt mig endelig, hvis i gerne vil høre mere om, hvad der sker her . Nyd sommeren  og måske vi ses  .

              Metallica

Hvor løber tiden hurtigt ,tiden med hvalpene , har bare gået alt for stærkt. Vejr mæssigt var det noget op af bakke, med alt den sne og hårde frost, der var i feb/marts, men de små har klaret det godt. Nu er de alle ude i deres nye hjem og alt er gået godt der med, 2 rejste udenlands, resten er her hjemme i DK incl . Metallica  som skal blive her ., så der er liv i huset og det nyder vi alle incl hendes mor og kattene, dvs de sidste måske knap så meget :) 


Vi forventer ikke hvalpe før sommeren 2019, nu skal tiden gå med at nyde hvalpene og  og følge deres udvikling og se dem så ofte som muligt .

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Esmé  blev udstillet i  Fredercia 13 feb. 2016 og fik :  Exellent med CK . Har desværre ingen billeder fra selve ringen, "kun" dette "opvarmings billedet :) Tak til min datter for at handlet Esmé.


         

             Det er" hårdt" at være til træning:)