Nyheder da


Nyheder

Efterårs hygge med hvalpene , deres dejlige mor og " storesøster" Metallica 

                        Dejlig lille R.R. pige, 4 uger gl.

                            


14 august 2019 , fik  vi et dejligt kuld hvalpe, 6 tæver og 4 hanner 


Efter Dee Esmé Munya Bawean´s Hope & VDH. CH. Haiba Kaisoon Eos  ( mere om Esmé se under vores R.R. ) Billedet her under er Eos, som er far til kuldet, her kan i også læse lidt mere om ham. I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os , hvis i gerne vil vide mere eller blot ønsker en snak om racen .

Alle hvalpene har standard ridge og korrekt bid , ingen ds eller knækhaler  fundet. 


                


                                   Pictures by Karin Van Klaveren

  Eos :


-Deutscher Champion VDH                   
- Bundesjugendsieger 2015
- Crufts 2016 „ very highly commended“
- Lund, Sweden RR World Congress 2017 CK
- Candidate Int. Champion

Fuldtandet korrekt bid
DM N/N, JME frei
HD, ED, OCD frei
LüW & Spondylose frei
Dilute reinerbig
Hämophilie reinerbig
DNA Profil
Herzultraschall mit Farbdoppler ohne Befund
ZZP DZRR ( komplett A)
ZZP RRCD 100 ++


Højde : 68.5

Vægt :  43 kg 


En dejlig weekend , har Esmé og jeg haft i en smuk del af Tyskland. Esmé og jeg tog fra DK lørdag morgen og var fremme 7 timer senere , hvor vi boede på en dejlig land ejendom, fred og idyl var der og skønt  vejr. Om aften kom så Esmé udkårne , Eos,  sammen med sin ejere og alt gik som planlagt  . Eos er en meget smuk Rhodesian Ridgeback han med et fantastiks sind og som kan omgåes alle. Jeg har  et meget indgående kendskab til mange af hundende i hans stambog og har mødt hans olde mor, mormor , mor og  Eos,  flere gange,  min egen amerikanske import, " Cavan" ( se mere under om ham under vores R.R.) er Eos farfar. Så det er en stor glæde for mig, at denne parring blev muligt. Esmé og Eos havde det super og vi andre hyggede med god vin og pizza og jo, "lidt" hunde snak blev det da til 😉 Søndag var Esmé og jeg lidt rundt og se på området og senere kom Eos igen, Esmé havde da også siddet trofast og spejdet efter ham i døren . Så nu håber vi på hvalpe til August, i hvert fald mener Esmé at hun er drægtig, hun er nemlig mere eller mindre gået i seng og mener ikke, der bør ske alverden , hvad Metallica ikke er helt enig  i, så helt ro er her ikke ,heldigvis :) 
Her over en lille collage fra vores tur , der er både Eos og Esmé på , Esmé der  spejder efter sin udkårne fra døren og leder efter ham i haven og Eos der så tålmodigt bare ventede på at måtte komme hen til hende. 

Tak til Eos opdrætter og ejer , Nicolette .

                                      Copper Queen´s Dee Emma

                       

                              Tak til Lars E. for det dejlige billedet af smukke Emma .

De to søstre, Emma og Metallica , holder lige deres egen lille vand party :)  

Sommeren er her, en dejlig tid og alle her nyder det i fulde drag. Metallica har været på sine første udstilling og det gik meget godt, Metallica så ud til at nyde det, så det bliver nok til nogle flere udstillinger i år. Esmé er blevet parret med skønne Eos, så der bliver forhåbetligt endnu mere liv og glade dage her, i august . Dejligt er det også, at vi stadig ser alle " hvalpene" og deres familier og dem der ikke bor her i landet, er søde til at sende billeder og fortælle hvordan det går hos dem. Da siderne her ikke bliver opdateret  så ofte, så kontakt mig endelig, hvis i gerne vil høre mere om, hvad der sker her . Nyd sommeren  og måske vi ses  .

              Metallica

Hvor løber tiden hurtigt ,tiden med hvalpene , har bare gået alt for stærkt. Vejr mæssigt var det noget op af bakke, med alt den sne og hårde frost, der var i feb/marts, men de små har klaret det godt. Nu er de alle ude i deres nye hjem og alt er gået godt der med, 2 rejste udenlands, resten er her hjemme i DK incl . Metallica  som skal blive her ., så der er liv i huset og det nyder vi alle incl hendes mor og kattene, dvs de sidste måske knap så meget :) 


Vi forventer ikke hvalpe før sommeren 2019, nu skal tiden gå med at nyde hvalpene og  og følge deres udvikling og se dem så ofte som muligt .

    Vi har fået hvalpe , alle har nye hjem der venter på dem.


Så skete det, Esmé fødte natten til søndag, den 7 januar 2018, et dejligt kuld hvalpe , alt gik nemt og hurtigt. Alle stor trives og  Esmé er en super mor . På billedet er de 1½ døgn gl .

 

                                     

Okt. 2017 , fik Zola prøvet L.C. og må sige, det var virkelig noget hun kunne lide . P.g.a. hendes unge alder, så blev det kun til en lille tur, men det bliver ikke den sidste.

          Billund den 3 sep. 2017 baby klasse (3-6 mdr)


Så oprandt dagen, hvor lille Zola skulle udstilles for første gang. Det var dejligt at se hvor tryg og glad hun var i ringen, sammen med sin ejer , ( der heller aldrig havde prøvet at udstille før) . Det blev til SL ( særdels lovende) og med en meget flot kritik. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder, men her under lille Zola der venter på at komme i ringen og et hvor hun er i gang. Stort tillykke til Zola´s familie og til alle de andre :)  Zola fik også prøvet at gå spor, noget som både Zola og hendes ejer, blev vild med, så det vil de arbejder videre med.

Ikke nemt , at nå vandkanten, når man bare er 7 uger gl., men så er det godt at mor er altid er nær, til at hjælpe en .

Udstilling 11 & 12 juni 2016  , 2 x exellent med fejlfrie kritikker . Tillykke til alle , det var en rigtigt hyggelig weekend og Esmé nød det .

Esmé  blev udstillet i  Fredercia 13 feb. 2016 og fik :  Exellent med CK . Har desværre ingen billeder fra selve ringen, "kun" dette "opvarmings billedet :) Tak til min datter for at handlet Esmé.


         

             Det er" hårdt" at være til træning:)